POŻYCZKA PŁYNNOŚCIOWA POIR!

Szanowni Przedsiębiorcy województwa podlaskiego,

Informujemy, iż z dniem 13.09.2021 o godzinie 9:00 zostaje wstrzymany nabór wniosków w ramach Instrumentu Finansowego Pożyczka Płynnościowa POIR.

W ostatnim naborze zarejestrowano wnioski pokrywające 200% dostępnej alokacji środków.

Wnioski pożyczkowe będą rozpaprywane w kolejności złożenia kompletnej dokumentacji.

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach nie współpracuje z pośrednikami w zakresie pozyskiwania środków z Pożyczki Płynnościowej POIR.

W związku z pojawieniem się informacji o nieuczciwych praktykach i pobieraniu opłat za przygotowanie dokumentacji, prosimy Przedsiębiorców o bezpośredni kontakt z Fundacją i  korzystanie z dokumentów aplikacyjnych zamieszczonych na stronie internetowej. Od środków jednostkowej pożyczki nie pobiera się żadnych opłat i prowizji związanych z ich udostępnieniem i obsługą.

x

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach ogłasza nabór na stanowisko pracy: młodszy specjalista, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.

Wymagania:

• wykształcenie średnie lub wyższe ekonomiczne, prawnicze;
  • znajomość tematyki w zakresie bankowości, funduszy pożyczkowych, funduszy poręczeniowych lub instytucji finansowych;
  • obsługa klientów instytucjonalnych MŚP (mikro, małe i średnie firmy) w zakresie udzielania pożyczek, umiejętność oceny analizy ekonomiczno-finansowej przedsiębiorstwa, ocena faktycznej zdolności kredytowej, ocena proponowanych zabezpieczeń;
  • biegła umiejętność obsługi komputera (programy pakietu Office, Internet, poczta elektroniczna);
  • prawo jazdy kategorii B;
  • umiejętność pracy w zespole, sumienność , komunikatywność, rzetelność, ocena faktycznej zdolności kredytowej, umiejętność nawiązywania kontaktów międzyludzkich.

Ramowy zakres zadań na stanowisku pracy:

• rzetelna analiza i ocena wniosków o pożyczkę;
  • praca na specjalistycznym oprogramowaniu do obsługi instrumentów zwrotnych;
  • doradztwo w zakresie instrumentów zwrotnych;
  • kompleksowa obsługa klienta;
  • aktywne pozyskiwanie klientów;
  • promocja zwrotnych produktów.

Życiorys zawodowy oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach
ul. Tadeusza Kościuszki 62, 16-400 Suwałki
lub

W przesyłanych zgłoszeniach prosimy o umieszczenie następującej klauzuli:

1) Dotyczy rekrutacji na jedno stanowisko:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Fundacje Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach, w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko młodszego specjalisty lub specjalisty przez czas prowadzenia rekrutacji.
2) Dotyczy również udziału w przyszłych rekrutacjach:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Fundację Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach, w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko Doradca klienta biznesowego przez czas prowadzenia rekrutacji. Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie ww. danych również na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych przez okres 12 miesięcy od daty złożenia dokumentów aplikacyjnych.

Kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Nie zwracamy złożonych dokumentów rekrutacyjnych.

IMIENINY

Dzisiaj jest: 24 Wrzesień 2021    |    Imieniny obchodzą: Dora, Gerard, Teodor