Informacja!

Szanowni Państwo

Informujemy, iż w związku z rozporządzeniem Rady Ministrów z 7 sierpnia 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii i wprowadzenie w Suwałkach tzw. czerwonej strefy - zmieniamy godziny otwarcia siedziby Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach dla naszych klientów.

Zapraszamy Państwa od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 do 14:00.

Szanowni Przedsiębiorcy województwa podlaskiego

Informujemy, iż nabór wniosków do Pożyczek Płynnościowych w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 na terenie województwa podlaskiego został zakończony w dniu 09.10.2020 r. o godzinie 09:00.

Uwaga Podmioty Ekonomii Społecznej

Uprzejmie informujemy, iż środki na Pożyczkę Płynnościową dla Podmiotów Ekonomii Społecznej zostały wydatkowane. W chwili obecnej Fundacja nie przyjmuje wniosków. Osoby zainteresowane nowym naborem zapraszamy do śledzenia aktualności na naszej stronie oraz Facebooku.

x

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach ogłasza nabór na stanowisko pracy: specjalista, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe ekonomiczne lub prawnicze;
  • co najmniej 3 letnie doświadczenie zawodowe w pracy w bankowości, funduszu pożyczkowym, funduszu poręczeniowym lub instytucji finansowej;
  • obsługa klientów instytucjonalnych MŚP (mikro, małe i średnie firmy) w zakresie udzielania pożyczek w tym: umiejętność oceny analizy ekonomiczno-finansowej przedsiębiorstwa, ocena faktycznej zdolności kredytowej, ocena proponowanych zabezpieczeń;
  • biegła umiejętność obsługi komputera (programy pakietu Office, Internet, poczta elektroniczna);
  • prawo jazdy kategorii B;
  • umiejętność pracy w zespole, sumienność, komunikatywność, rzetelność, umiejętność nawiązywania kontaktów międzyludzkich.

Ramowy zakres zadań na stanowisku pracy:

• rzetelna analiza i ocena wniosków o pożyczkę;
  • praca na specjalistycznym oprogramowaniu do obsługi instrumentów zwrotnych;
  • doradztwo w zakresie instrumentów zwrotnych;
  • kompleksowa obsługa klienta;
  • aktywne pozyskiwanie klientów;
  • promocja zwrotnych produktów.

Życiorys zawodowy oraz list motywacyjny prosimy przesyłać na adres:

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach
ul. Tadeusza Kościuszki 62, 16-400 Suwałki
lub

W przesyłanych zgłoszeniach prosimy o umieszczenie następującej klauzuli:

1) Dotyczy rekrutacji na jedno stanowisko:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Fundacje Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach, w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko młodszego specjalisty lub specjalisty przez czas prowadzenia rekrutacji.
2) Dotyczy również udziału w przyszłych rekrutacjach:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Fundację Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach, w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko Doradca klienta biznesowego przez czas prowadzenia rekrutacji. Ponadto wyrażam zgodę na przetwarzanie ww. danych również na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych przez okres 12 miesięcy od daty złożenia dokumentów aplikacyjnych.

Kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Nie zwracamy złożonych dokumentów rekrutacyjnych.

IMIENINY

Dzisiaj jest: 26 Listopad 2020    |    Imieniny obchodzą: Konrad, Leonard, Sylwester

LICZNIK

Liczba wejść na naszą stronę 158923